Βελτιστοποίηση κειμένων (Text optimisation)

Βελτιστοποίηση κειμένων

Είτε το κείμενο που αποζητάτε προέρχεται από μετάφραση είτε πρέπει να γραφεί από την αρχή (νέο κείμενο), μπορείτε να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το κοινό σας με μια κλήση στη Glossima & Wehrheim.

Εξειδικευμένοι μεταφραστές, κειμενογράφοι σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ της Glossima & Wehrheim τροποποιούν τα κείμενά σας ώστε να πετύχετε τους επιθυμητούς στόχους (Βελτιστοποίηση κειμένων).

Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Ας θεωρήσουμε ότι σχεδιάζετε μία νέα προωθητική ενέργεια ή καμπάνια για δεδομένη χρονική περίοδο με συγκεκριμένη στόχευση (π.χ. μια νέα υπηρεσία ή ένα νέο προϊόν για την περίοδο των Χριστουγέννων). Έχετε την ιδέα αλλά δεν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε το κατάλληλο κείμενο ή έχετε το κείμενο σε μια ξένη γλώσσα (εάν αποτελείτε παράρτημα κάποιας μητρικής εταιρείας στο εξωτερικό) και θέλετε να μεταφέρετε το νόημα -αλλά όχι το κείμενο επακριβώς- στο ελληνικό κοινό.

Στη Glossima & Wehrheim μπορούμε να γράψουμε το κατάλληλο κείμενο σύμφωνα με τις οδηγίες σας ή να μεταφράσουμε το ξενόγλωσσο κείμενο και στη συνέχεια, με βάση τη μετάφραση και με τις δικές σας οδηγίες, να δημιουργήσουμε ένα εντελώς νέο κείμενο λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική μάρκετινγκ στρατηγική ή ενέργεια.Αφήστε μια απάντηση

Σημαντική ενημέρωση

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς αποφυγή συνωστισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), σάς ενημερώνουμε ότι οι παραλαβές και παραδόσεις εργασιών μετάφρασης στις/από τις εγκαταστάσεις μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Προτρέπουμε τους πελάτες μας να συνεχίσουν να αποστέλλουν τα προς μετάφραση έγγραφα με e-mail.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310 330415 ή στο [email protected]

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ