Βελτιστοποίηση κειμένων (Text optimisation)

Βελτιστοποίηση κειμένων

Είτε το κείμενο που αποζητάτε προέρχεται από μετάφραση είτε πρέπει να γραφεί από την αρχή (νέο κείμενο), μπορείτε να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το κοινό σας με μια κλήση στη Glossima & Wehrheim.

Εξειδικευμένοι μεταφραστές, κειμενογράφοι σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ της Glossima & Wehrheim τροποποιούν τα κείμενά σας ώστε να πετύχετε τους επιθυμητούς στόχους (Βελτιστοποίηση κειμένων).

Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Ας θεωρήσουμε ότι σχεδιάζετε μία νέα προωθητική ενέργεια ή καμπάνια για δεδομένη χρονική περίοδο με συγκεκριμένη στόχευση (π.χ. μια νέα υπηρεσία ή ένα νέο προϊόν για την περίοδο των Χριστουγέννων). Έχετε την ιδέα αλλά δεν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε το κατάλληλο κείμενο ή έχετε το κείμενο σε μια ξένη γλώσσα (εάν αποτελείτε παράρτημα κάποιας μητρικής εταιρείας στο εξωτερικό) και θέλετε να μεταφέρετε το νόημα -αλλά όχι το κείμενο επακριβώς- στο ελληνικό κοινό.

Στη Glossima & Wehrheim μπορούμε να γράψουμε το κατάλληλο κείμενο σύμφωνα με τις οδηγίες σας ή να μεταφράσουμε το ξενόγλωσσο κείμενο και στη συνέχεια, με βάση τη μετάφραση και με τις δικές σας οδηγίες, να δημιουργήσουμε ένα εντελώς νέο κείμενο λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική μάρκετινγκ στρατηγική ή ενέργεια.Αφήστε μια απάντηση

Σημαντική ενημέρωση

Οι εργασίες της Glossima &Wehrheim συνεχίζονται κανονικά. Στέλνετε τις παραγγελίες σας στο info@glossima.com ή μέσω της φόρμας ζήτησης προσφοράς.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και συμμορφούμενη προς τις αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), διακόπτουμε τις διά ζώσης συναλλαγές με το κοινό κατά την περίοδο από 13 Μαρτίου έως 30 Απριλίου.

Όλες οι μεταφραστικές εργασίες παραδίδονται ηλεκτρονικά και, εφόσον απαιτείται, στην πρωτότυπη μορφή τους μέσω courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ