Υπευθυνότητα και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για την προστασία της παγκόσμιας υγείας

Η διατήρηση της καλής υγείας του παγκόσμιου πληθυσμού είναι υποχρέωση όλων μας.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι μεταφράσεις ετικετών τροφίμων και ποτών πρέπει να γίνονται με απόλυτη ακρίβεια και υπευθυνότητα. Μια λάθος, ασαφής ή ελλιπής μετάφραση ενός συστατικού μπορεί να οδηγήσει σε κατανάλωση προϊόντος από άτομα αλλεργικά στο εν λόγω συστατικό με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η υγεία τους.
Για την αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων συμβάντων, η Glossima & Wehrheim συστήνει στη βιομηχανία τροφίμων οι μεταφράσεις των ετικετών τροφίμων και ποτών να γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προτύπου ποιότητας ISO 17100.
Σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 17100, οι μεταφράσεις ανατίθενται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μεταφραστές με μητρική γλώσσα τη γλώσσα-στόχο και ελέγχονται από δεύτερο επαγγελματία μεταφραστή. Με τον τρόπο αυτό οι μεταφράσεις ελέγχονται διπλά ή/και τριπλά σε περιπτώσεις που υπάρχουν αμφιβολίες.

Εμπιστευτείτε τις μεταφράσεις ετικετών στη Glossima & Wehrheim.
Πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 17100.Σημαντική ενημέρωση

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς αποφυγή συνωστισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), σάς ενημερώνουμε ότι οι παραλαβές και παραδόσεις εργασιών μετάφρασης στις/από τις εγκαταστάσεις μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Προτρέπουμε τους πελάτες μας να συνεχίσουν να αποστέλλουν τα προς μετάφραση έγγραφα με e-mail.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310 330415 ή στο [email protected]

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ