Σκεφτείτε Τοπικά Και Κερδίστε Την Παγκόσμια Αγορά/Act Global – Think Local

Παγκόσμια Αγορά/Act Global

Μας αρέσει πολύ να κάνουμε αγορές μέσω Διαδικτύου (website). Όμως τι απογοήτευση όταν το website στο οποίο καταλήξαμε δεν «μιλάει» τη γλώσσα μας!

Έτσι σκέφτονται και οι πελάτες σας.

5 λόγοι για τους οποίους η τοπική προσαρμογή (localisation) είναι απαραίτητη εάν θέλετε να διευρύνετε τις πωλήσεις σας στην παγκόσμια αγορά

  1. Αυξάνει τη γεωγραφική κατανομή του ψηφιακού σας κοινού (target audience).
    [source1], [source2].
  2. Βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγηση. Αυτό σημαίνει ότι προσδίδεται αξία στο website και, επομένως, και στην επιχείρησή σας.
  3. Οι προτεινόμενες αυτόματες/μηχανικές (machine) μεταφράσεις, δεν προσφέρουν τοπική προσαρμογή. Ζητήστε μετάφραση και τοπική προσαρμογή από εξειδικευμένους μεταφραστές.
  4. Ένα τοπικά προσαρμοσμένο website σάς διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. [source]
  5. Η αγγλική γλώσσα δεν είναι για το Διαδίκτυο η πιο διαδεδομένη γλώσσα! Μόλις το 25 % των συνολικών χρηστών Διαδικτύου (δυνητικοί πελάτες) μιλούν την αγγλική.
    [source]

Η τοπική ή η επιχώρια προσαρμογή (Localisation) ενός website είναι μια μεταφραστική λύση η οποία υπόσχεται πολλά ως προς την εμπειρία του χρήστη αλλά και τις πωλήσεις σας. Διαφέρει από τη μετάφραση, διότι περιλαμβάνει προσαρμογή του website ώστε να «ταιριάζει» όχι μόνον η γλώσσα αλλά και το περιεχόμενο στις ιδιαίτερες πολιτισμικές ιδιαιτερότητες του εκάστοτε κοινού (χρήστες/αγοραστικό κοινό). Παγκόσμια Αγορά/Act Global- – Think LocalΑφήστε μια απάντηση

Σημαντική ενημέρωση

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς αποφυγή συνωστισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), σάς ενημερώνουμε ότι οι παραλαβές και παραδόσεις εργασιών μετάφρασης στις/από τις εγκαταστάσεις μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Προτρέπουμε τους πελάτες μας να συνεχίσουν να αποστέλλουν τα προς μετάφραση έγγραφα με e-mail.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310 330415 ή στο [email protected]

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ