Η σύγχρονη επιχείρηση στο νέο περιβάλλον: Φορολογία, Κίνητρα και Επενδύσεις, Θεσσαλονίκη, 1/10/2019

Ευχαριστούμε τον ΣΕΒΕ και την Grant Thornton για την επιτυχημένη διοργάνωση της ημερίδας «Η σύγχρονη επιχείρηση στο νέο περιβάλλον: Φορολογία, Κίνητρα και Επενδύσεις» που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο The Met. Χάρις στις πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και τοποθετήσεις, ιδίως από τον κύριο Κωνσταντόπουλο, Πρόεδρο του ΣΕΒΕ, οι συμμετέχοντες αποκόμισαν εξαιρετικά χρήσιμο υλικό και ιδέες για στοχευμένες δράσεις επιχειρηματικότητας στο σημερινό περιβάλλον.

Οι δράσεις του ΣΕΒΕ αποτελούν, πράγματι, μεγάλη βοήθεια για τον σύγχρονο επιχειρηματία.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε το σημαντικό έργο σας για τα μέλη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019!

 Σημαντική ενημέρωση

Οι εργασίες της Glossima &Wehrheim συνεχίζονται κανονικά. Στέλνετε τις παραγγελίες σας στο info@glossima.com ή μέσω της φόρμας ζήτησης προσφοράς.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και συμμορφούμενη προς τις αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), διακόπτουμε τις διά ζώσης συναλλαγές με το κοινό κατά την περίοδο από 13 Μαρτίου έως 30 Απριλίου.

Όλες οι μεταφραστικές εργασίες παραδίδονται ηλεκτρονικά και, εφόσον απαιτείται, στην πρωτότυπη μορφή τους μέσω courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ