Μετάφραση κειμένων ή σκέτη μετάφραση ή γραπτή μετάφραση

36 χρόνια στη μεταφραστική αγορά κάνουν τη Γλώσσημα & Βέρχαϊμ αδιαμφισβήτητα τον πλέον κατάλληλη επιλογή για κάθε μεταφραστική σας ανάγκη.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη αλλά με πελατολόγιο 1.500 και πλέον πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη, με εξειδίκευση σε γνωστικά αντικείμενα, όπως Νομική, Τεχνολογία, Επιστήμες, Ιατρική, Χημεία αλλά και Τέχνη, το όνομα Glossima & Wehrheim έχει συνδεθεί με τις πλέον ποιοτικές εκδόσεις για την Τέχνη και τον Πολιτισμό, με την ελληνική Βιοτεχνία και Βιομηχανία, στην οποία προσέφερε και προσφέρει πλήθος τεχνικών μεταφράσεων αλλά και μετάφραση κειμένων προβολής και προώθησης, όπως η μετάφραση των δικτυακών τόπων ή εν γένει ψηφιακού περιεχομένου.

Το δίκτυο συνεργατών μας αριθμεί τουλάχιστον 300 εξωτερικούς συνεργάτες, με 35 μητρικές γλώσσες, διασπαρμένους σε 30 χώρες. Και ο αριθμός αυτός, βάσει των ολοένα αυξημένων αναγκών σας, μεγαλώνει συνεχώς. Εγγύηση για κάθε μεταφραστικό σας έργο αποτελεί η πιστοποίηση ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο μετάφρασης ISO 17100 αλλά και η εμμονή των 5 project managers που απασχολούνται στη Glossima & Wehrheim για άμεση, πάντοτε στον συμφωνημένο χρόνο, παράδοση των μεταφράσεών σας. Και όλα αυτά, γιατί ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ σα να είναι δικά μας. Κάθε μεταφραστικό έργο είτε πρόκειται για τη μετάφραση και επικύρωση ενός πιστοποιητικού είτε για ένα μακροχρόνιο έργο τεχνικού ή εξειδικευμένου περιεχομένου αποτελεί προσωπική μας υπόθεση.

Περιηγηθείτε στον δικτυακό μας τόπο και βρείτε πληροφορίες για το είδος της μετάφρασης που σας ενδιαφέρει, τον τρόπο εργασίας μας αλλά και τις ποιοτικές προδιαγραφές και τις εγγυήσεις με τις οποίες δεσμευόμαστε. Διαφορετικά, μπορείτε να προωθήσετε το συγκεκριμένο αίτημά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να καλέσετε έναν από τους project managers ή τη γραμματεία της Glossima & Wehrheim ώστε να πάρετε τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Καλή πλοήγηση!

Έχετε απορίες;

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σημαντική ενημέρωση

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς αποφυγή συνωστισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), σάς ενημερώνουμε ότι οι παραλαβές και παραδόσεις εργασιών μετάφρασης στις/από τις εγκαταστάσεις μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Προτρέπουμε τους πελάτες μας να συνεχίσουν να αποστέλλουν τα προς μετάφραση έγγραφα με e-mail.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310 330415 ή στο [email protected]

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ