Σχετικά με εμάς

The difference between the almostright word and the right word is really a large matter - 'tis the difference between the lightning-bug and the lightning.
Mark Twain

Η εταιρεία

Η Glossima & Wehrheim είναι μια επιχείρηση παροχής γλωσσικών υπηρεσιών με μακρά ιστορία αλλά, χάρη στους νέους ανθρώπους που την πλαισιώνουν, με φρέσκες ιδέες. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες προσφέρουμε στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά, σε κάθε είδους μικρή ή μεγάλη επιχείρηση αλλά και στους ιδιώτες, πιστοποιημένη και υψηλής ποιότητας μετάφραση και διερμηνεία. Τα τελευταία 10 χρόνια, με οδηγό τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των 1500 και πλέον πελατών μας, δημιουργήσαμε ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με περισσότερους από 300 επαγγελματίες, προκειμένου, εκτός από μετάφραση και διερμηνεία, να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες όπως κειμενογράφηση, προσαρμοσμένο περιεχόμενο για websites, μετάφραση SEO, γραφιστική και γλωσσική προσαρμογή πολύγλωσσων εντύπων, απομαγνητοφώνηση, υποτιτλισμό και γλωσσική επεξεργασία βίντεο.

0

χρόνια

πείρας

0

χιλιάδες

projects

0

εκατομμύρια

σελίδες

0

χιλιάδες

πελάτες

Ιστορικό

Οι ιδρυτές της Glossima & Wehrheim, Σάββας Παυλίδης και Anne Wehrheim, δημιούργησαν την επιχείρηση ορμώμενοι από το πάθος τους για τη γλωσσική επικοινωνία. Στο ταξίδι αυτό, που ξεκινά το 1982, συγκέντρωσαν εγνωσμένης αξίας ανθρώπινο κεφάλαιο, εξασφάλισαν εργαλεία τεχνολογίας αιχμής και εφάρμοσαν εξειδικευμένες τεχνικές ποιοτικού ελέγχου ώστε η Glossima & Wehrheim να αποτελεί σήμερα την πλέον δυναμική επιχείρηση γλωσσικών υπηρεσιών στην Ελλάδα αλλά και μία από τις δυναμικότερες μεταφραστικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Όλοι μας στη Glossima & Wehrheim αγαπάμε αυτό που κάνουμε και… μεταφράζουμε την αγάπη αυτή σε παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλής αξίας με ανταποδοτικότητα για κάθε μικρό ή μεγάλο πελάτη μας. Και αυτό γιατί Προσέχουμε τα λόγια σας, σα να είναι δικά μας…

Μπορείτε σήμερα κιόλας να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας ή να ενημερωθείτε για γλωσσικές λύσεις που σας αφορούν.

Ζητήστε μας προσφορά!

Φιλοσοφία

Προσέχουμε τα λόγια σας!

Εδώ και δεκαετίες, έχουμε μεταφράσει εκατομμύρια λέξεις για δεκαετίες αλλά ο αρχικός ενθουσιασμός και το πάθος για κάθε εργασία μετάφρασης, διερμηνείας και ορολογίας που αναλαμβάνουμε παραμένουν ζωντανά. Είναι που οι γλώσσες αποτελούν για εμάς ένα πεδίο διαρκούς εξερεύνησης και νέας γνώσης. Είναι που μοιραζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες και συνεργάτες μας μια μοναδική ποιότητα επικοινωνίας -σταθερή, ειλικρινή και δημιουργική. Είναι που ξέρουμε, καλά πια, ότι οι σωστές μεταφράσεις μάς συνδέουν με τον κόσμο και την εποχή μας.

Διαλέγουμε προσεκτικά την κάθε λέξη. Θέλουμε κάθε κείμενο που μεταφράζουμε να αποδίδει όσο πιο πιστά και φυσικά γίνεται ακριβώς αυτό που θέλετε να εκφράσετε. Απευθυνόμαστε στις επιχειρήσεις, στην επιστημονική κοινότητα, στην αγορά, στη βιομηχανία, αλλά δεν είμαστε μια «βιομηχανία παραγωγής λέξεων».

Οι θησαυροί ορολογίας, τα κείμενα αναφοράς, τα επικαιροποιημένα λεξικά και οι μεταφραστικές μνήμες είναι τα εργαλεία μας-εξαιρετικά μεν, όχι όμως ικανά να αποδίδουν μόνα τους το νόημα με τις σωστές λέξεις στη σωστή σειρά.

Αυτό αναλαμβάνει να κάνει η ομάδα της Glossima & Wehrheim: ποιοτική μετάφραση που εξυπηρετεί τους σκοπούς του πρωτότυπου κειμένου και που, τελικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νέο, πρωτότυπο, κείμενο στη γλώσσα-στόχο.

Γλωσσικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Είτε πρόκειται για μετάφραση είτε για διερμηνεία είτε για άλλη γλωσσική υπηρεσία, στη Glossima & Wehrheim επιλέγουμε από μια γκάμα μεταφραστών με εξειδίκευση ανά κλάδο.

Νομική, Επιστήμες και Τεχνολογία, Κατασκευές και Μηχανήματα, Οικονομία και Λογιστική, Αρχιτεκτονική, Χημεία, Ιατρική, Φαρμακολογία, Τέχνες και Πολιτισμός, Ιστορία και Αρχαιολογία, Μάρκετινγκ είναι ορισμένοι από τους κλάδους στους οποίους προσφέρουμε εξειδικευμένα γλωσσικά προϊόντα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας στον δικό σας κλάδο!

Πολύγλωσση επικοινωνία

Μπερδέψατε τη «γλώσσα τους»;

Στη Glossima & Wehrheim παρέχουμε μεταφραστικές υπηρεσίες σε 60 γλωσσικούς συνδυασμούς! Ρωτήστε μας για τη γλώσσα της χώρας που σας ενδιαφέρει και μάθετε το κόστος ανά γλωσσικό συνδυασμό.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα κόστη ανά γλωσσικό συνδυασμό; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εμπιστευτικότητα

Έγγραφα με προσωπικά δεδομένα, επαγγελματικά μυστικά ή ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα περιέχουν πληροφορίες που δύσκολα μπορεί κανείς να εμπιστευτεί σε τρίτους. Για τη Glossima & Wehrheim αποτελούν καθημερινό αντικείμενο επεξεργασίας.

Εκτός από καταρτισμένο προσωπικό που δεσμεύεται με ειδικές συμβάσεις, στη Glossima & Wehrheim επενδύσαμε σε τεχνική υποδομή υψηλών προδιαγραφών για την φυσική αλλά και ψηφιακή προστασία των εγγράφων ή κειμένων σας.

Επικοινωνήστε σήμερα με το τεχνικό μας τμήμα και ενημερωθείτε για τη διασφάλιση των δεδομένων και εγγράφων σας.

Τεχνολογία αιχμής

Διανύουμε την εποχή της νέας τεχνολογίας! Και η Glossima & Wehrheim κάνει μεγάλα βήματα.

Μεταφραστικά εργαλεία τεχνολογίας αιχμής, δυνατότητα επεξεργασίας εξειδικευμένων μορφών αρχείων, εξοικείωση με εργαλεία digital marketing είναι τα όπλα μας στη μάχη με τον χρόνο παράδοσης και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε!

Επικοινωνήστε σήμερα με το τεχνικό τμήμα της Glossima&Wehrheim και μάθετε περισσότερα.

Διακρίσεις

Κάθε γλωσσική υπηρεσία που αναλαμβάνουμε αποτελεί πρόκληση για εμάς.

Εδώ και δεκαετίες οι πελάτες μας το αναγνωρίζουν και οι διακρίσεις της Glossima & Wehrheim το εγγυώνται.

Διεθνής αναγνώρισή της ως η πρώτη μεταφραστική εταιρεία που πιστοποιήθηκε για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του ευρωπαϊκού πρότυπου ΕΛΟΤ ΕΝ 15038/2006 – υπηρεσίες μετάφρασης.

Αναγνώριση των μεταφράσεών μας από τα ξένα προξενεία στην Ελλάδα

Βραβείο Καινοτομικής Αριστείας για τον τρόπο λειτουργίας της (2004)

Σημαντική ενημέρωση

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς αποφυγή συνωστισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), σάς ενημερώνουμε ότι οι παραλαβές και παραδόσεις εργασιών μετάφρασης στις/από τις εγκαταστάσεις μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Προτρέπουμε τους πελάτες μας να συνεχίσουν να αποστέλλουν τα προς μετάφραση έγγραφα με e-mail.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310 330415 ή στο [email protected]

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ