Διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 17100:2015

Διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 17100:2015

Από την παραλαβή των κειμένων έως και την παράδοση των αντίστοιχων μεταφράσεων, φροντίζουμε ώστε κάθε διαδικασία να εκτελείται βάσει αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας.

Η Glossima & Wehrheim είναι η πρώτη μεταφραστική εταιρεία στον κόσμο που πιστοποιήθηκε με το ευρωπαϊκό πρότυπο “ΕΝ 15038:2006-υπηρεσίες μετάφρασης”, πρότυπο το οποίο διασφαλίζει την ποιότητα της παραδοτέας στον πελάτη μετάφρασης.
Δέκα χρόνια αργότερα τίθεται σε εφαρμογή το αντίστοιχο διεθνές πρότυπο, το ISO 17100:2015, με τη Glossima & Wehrheim να λαμβάνει την αντίστοιχη πιστοποίηση (αριθμός πιστοποιητικού: 08/Μ).
Το συγκεκριμένο πρότυπο, ως εξέλιξη του ευρωπαϊκού προτύπου EN 15038:2006, διασφαλίζει επίσης την ποιότητα του τελικού προϊόντος ενώ, ταυτόχρονα, δίνει έμφαση και στην ασφάλεια των πληροφοριών (διασφάλιση εμπιστευτικότητας του περιεχομένου, διακίνηση αρχείων κ.λπ.).

Σφραγίστε την ποιότητα της μετάφρασής σας με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Glossima & Wehrheim!!!Αφήστε μια απάντηση

Σημαντική ενημέρωση

Οι εργασίες της Glossima &Wehrheim συνεχίζονται κανονικά. Στέλνετε τις παραγγελίες σας στο info@glossima.com ή μέσω της φόρμας ζήτησης προσφοράς.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και συμμορφούμενη προς τις αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), διακόπτουμε τις διά ζώσης συναλλαγές με το κοινό κατά την περίοδο από 13 Μαρτίου έως 30 Απριλίου.

Όλες οι μεταφραστικές εργασίες παραδίδονται ηλεκτρονικά και, εφόσον απαιτείται, στην πρωτότυπη μορφή τους μέσω courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ