.

.

Έλα στην ομάδα μας

Η Glossima & Wehrheim συνεργάζεται με freelance μεταφραστές, διερμηνείς, γλωσσολόγους και κειμενογράφους από ολόκληρο τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, καθημερινά παρουσιάζονται νέες ανάγκες: περισσότερη εξειδίκευση, νέα γνωστικά αντικείμενα, νέα challenging projects. Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας, ακολούθησε 2 απλά βήματα:

1. Κατέβασε και συμπλήρωσε τη σύμβαση εχεμύθειας από εδώ

2. Ακολούθησε τις οδηγίες της φόρμας για να ολοκληρώσεις την αίτησή σου

Χρήσιμα tips

Βοήθησέ μας να εξετάσουμε άμεσα την αίτησή σου! Ακολουθούν tips για τις πληροφορίες που πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβεις κατά την επικοινωνία ώστε να απαντήσουμε άμεσα στην αίτησή σου.

Προσωπικά δεδομένα - GDPR

Στο πλαίσιο συμμόρφωσής μας προς τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργαζόμαστε.

Συλλέγουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σε αφορούν, τα οποία μας παρέχεις, βασικά στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, κινητό τηλέφωνο, καθώς και το βιογραφικό σου σημείωμα, με σκοπό να διερευνήσουμε την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Σε ενημερώνουμε ότι έχεις όλα τα δικαιώματα που απολαύουν τα υποκείμενα των δεδομένων, όπως αυτά αναφέρονται στην πολιτική μας προστασίας απορρήτου.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σε αφορούν διατηρούνται για χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία παραλαβής τους και στη συνέχεια, σε περίπτωση μη συνεργασίας, διαγράφονται οριστικά από τα αρχεία μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

Η Glossima & Wehrheim εφαρμόζει πολιτική μη διακρίσεων κατά την επιλογή υποψηφίων και συνεργατών. Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το χρώμα σου, η φυλή στην οποία ανήκεις, η καταγωγή σου, το φύλο, η ηλικία
σου ή ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός, σε προτρέπουμε να υποβάλλεις το βιογραφικό σου για την
παρούσα ευκαιρία συνεργασίας.