.

.

Εμπόριο & οικονομία

Χαράξτε παγκόσμια επιχειρηματική στρατηγική, διευκολύνετε τις συνεργασίες σας με το εξωτερικό, αναλύστε και μετρήστε… τις δυνάμεις σας έναντι του ανταγωνισμού με πολύγλωσσο περιεχόμενο – ποιοτικές μεταφράσεις στον κλάδο της Οικονομίας, από τη Glossima & Wehrheim

Εμπιστευτικότητα και επαγγελματική ευθύνη

Στη Glossima & Wehrheim δεσμευόμαστε εγγράφως ως προς την Εμπιστευτικότητα του περιεχομένου των εγγράφων. Η διαχείριση της εμπιστευτικότητας των εγγράφων σας αποτελεί πάγια για εμάς διαδικασία, απολύτως δεδομένη για κάθε εργαζόμενο στην επιχείρηση.

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διασφάλισης ποιότητας της Glossima & Wehrheim ή/και με το τμήμα Μάρκετινγκ και ενημερωθείτε για τον τρόπο προστασίας των εγγράφων σας.

Επισφραγίστε ή ξεκινήστε συνεργασίες με το εξωτερικό με μετάφραση οικονομικών καταστάσεων και ισολογισμών σε 60 γλώσσες.
delivery

Άμεση
παράδοση

security

Ασφάλεια
δεδομένων

iso

Πιστοποίηση
ISO 17100

Επαγγελματική πείρα

Από το 1992 έως σήμερα συνεργαζόμαστε με πολλά και διαφορετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλα ευρωπαϊκά όργανα και οργανισμούς.

ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

Κείμενά μας έχουν δημοσιευτεί και δημοσιεύονται στις ηλεκτρονικές σελίδες

  • Του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
  • Του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων
  • Της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών (EBA)
  • Της Ευρωπαϊκή Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA)
  • Της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA)
  • Εισηγμένων ή μη εισηγμένων Ανώνυμων Εταιρειών.

Οικονομική & Τραπεζική Ορολογία

Πολύγλωσσα εξειδικευμένα λεξικά και θυσαυροί ορολογίας, μεταφραστές με εξειδίκευση στον κλάδο της Οικονομίας, σύμβουλοι ορολογίας και επαγγελματίες λογιστές, τραπεζικοί, σύμβουλοι επιχειρήσεων συνθέτουν την υπηρεσία μετάφρασης οικονομικού περιεχομένου με τη σφραγίδα της Glossima & Wehrheim.

Συμμετέχετε σε διεθνείς διαγωνισμούς;

Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση οικονομικών καταστάσεων/εκθέσεων, συμβάσεων και άλλων σχετικών με την πρότασή σας αποδεικτικών και εγγράφων σε ταχύτατους χρόνους παράδοσης, προς εξυπηρέτηση των αναγκών σας για μια ολοκληρωμένη τεχνική προσφορά.

For the excellent feedback and the great job done for the translation of our Brochure into 6 languages, for the very well-organized way of delivery and the exceptional attention paid to each detail - we recommend Glossima definitely! Congrats for the great job! Glossima dealt with our request in the best possible way and provided us excellent translation services! Thank you all for your cooperation!

Markeitng Department - Palau International Ship Registry, PISR