.

.

Σχετικά με εμάς

Για περισσότερες από 4 δεκαετίες, όραμά μας είναι να προσφέρουμε το κατάλληλο πολύγλωσσο περιεχόμενο, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε project που αναλαμβάνουμε. Εκατοντάδες διαφορετικά εγχειρήματα ιδιωτών και επιχειρήσεων που προχώρησαν ή ολοκληρώθηκαν με τη γλωσσική υποστήριξη της Glossima & Wehrheim, μεταφράσεις και κείμενα που προσαρμόστηκαν «για τα μάτια» του κοινού τους, που εξυπηρέτησαν άριστα τον σκοπό τους, μας κάνουν υπερήφανους και μας προ(σ)καλούν να εφευρίσκουμε διαρκώς νέες λύσεις για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των γλωσσικών αναγκών στη σύγχρονη εποχή. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας αιχμής αλλά και τους πολύτιμους επαγγελματίες project managers, μεταφραστές και κειμενογράφους μας, προσέχουμε τα λόγια σας, σα να είναι δικά μας.

40+ χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας με την τοπική και διεθνή βιομηχανία και παραγωγή, τους Έλληνες εισαγωγείς και εξαγωγείς, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρύ δημόσιο

Τι προσφέρουμε

Με σαφή προσανατολισμό στην καινοτομία και στις εξατομικευμένες γλωσσικές λύσεις, προσφέρουμε μια μοναδική παλέτα υπηρεσιών.

Το μεταφραστικό κέντρο Glossima & Wehrheim "γράφει" 40 χρόνια ιστορίας.

Εξειδίκευση ανά επιχειρηματικό ή επαγγελματικό κλάδο

Μπορεί ένας υποτιτλιστής με μητρική γλώσσα την ελληνική να αναλάβει την προσαρμογή ενός νομικού κειμένου στο γερμανικό νομικό σύστημα; Η απάντηση είναι πως, μάλλον, όχι. Με τη Glossima & Wehrheim έχετε πρόσβαση σε επαγγλματίες γλωσσολόγους και μεταφραστές με 60 διαφορετικές μητρικές γλώσσες αλλά και εξειδίκευση ανά γνωστικό αντικείμενο ή είδος υπηρεσίας. Επιλέγουμε τον κατάλληλο επαγγελματία για την κατάλληλη περίσταση, στην κατάλληλη στιγμή.

delivery

Άμεση
παράδοση

security

Ασφάλεια
δεδομένων

iso

Πιστοποίηση
ISO 17100

Τι μας διαφοροποιεί

Η πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 17100, η συμμόρφωση κατά GDPR, η αναγνώρισή μας από τα διεθνή προξενεία και πρεσβείες, η επαγγελματική ευθύνη, η τεχνογνωσία και η πείρα, η αδιάλλειπτη αξιοποίηση του feedback από τους πελάτες και συνεργάτες μας είναι για εμάς η σωστή βάση. Η βάση ώστε να παρέχουμε προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες που υποστηρίζουν και προστατεύουν τα εγχειρήματα των πελατών μας.

Εκείνο που ξεχωρίζει τη Glossima & Wehrheim είναι οι μοναδικές προτάσεις της, η ευελιξία και η συμβουλευτική ώστε να αποφασίσουμε μαζί την κατάλληλη υπηρεσία που θα καλύψει άριστα τους στόχους σας. Συζητήστε μαζί μας για το εγχείρημά σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα προκύψει μια μοναδική διαχειριστική ιδέα.

Συνέργεια

Μία άριστη μετάφραση είναι εκείνη που θα ικανοποιήσει στο ακέραιο τις προδιαγραφές του έργου και όχι τις προτιμήσεις του μεταφραστή…

Από επείγουσας φύσης εργασίες έως μεταφράσεις με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς τη στόχευση, τη δημιουργικότητα, το ύφος, με περιορισμούς στον προϋπολογισμό ή όχι, δημιουργούμε μοναδικές προτάσεις γλωσσικής υποστήριξης βάσει των «φίλτρων» που επιλέγουμε μαζί.

Ευελιξία & Δημιουργικότητα

Υπάρχουν πολλές αυτοματοποιημένες διαδικασίες ως προς την παραγωγή ξενόγλωσσων κειμένων, διατίθεται τεχνολογία που εξυπηρετεί τον μεταφραστικό κλάδο ώστε να ανταποκρίνεται αμεσότερα στα συνεχώς αυξανόμενα αιτήματα για πολύγλωσση επικοινωνία. Καμιά τεχνολογία, όμως, δεν είναι ικανή να διαχειριστεί τα μοναδικά και ποικίλα μεταφραστικά εγχειρήματα με αυτοματοποιημένο και πανομοιότυπο τρόπο. Γι’ αυτό, απευθύνεστε στη Glossima & Wehrheim, που θα αξιοποιήσει την τεχνολογία προς όφελός σας, στη βάση ενός εξειδικευμένου human service provider, μια συνεργασία από την οποία θα προκύψει η καλύτερη επαγγελματική λύση για το γλωσσικό σας εγχείρημα.