.

.

Απομαγνητοφώνηση

Η έγγραφη αποτύπωση του προφορικού λόγου. Για τη Glossima & Wehrheim μία εργασία ακριβείας. Φροντίζουμε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο να έχει την κατάλληλη μορφοποίηση, ορθή σύνταξη και να διαβάζεται ως ρέων γραπτός λόγος. Χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ώστε να παραδίδουμε το γραπτό κείμενο άμεσα και στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Απομαγνητοφώνηση συνεδρίων, podcast, ιδιωτικών συναντήσεων, εξέτασηςμαρτύρων σε δικαστήριο.

Όταν η γραπτή αποτύπωση του προφορικού λόγου είναι απαραίτητη για περαιτέρω επεξεργασία ή άλλες ενέργειες, για αρχειοθέτηση και στοιχειοθέτηση διαφόρων υποθέσεων, τότε επιστρατεύουμε τα πιο «γρήγορα πλήκτρα».
Κι αυτό γιατί οι εργασίες αυτές συνήθως έχουν την ένδειξη “κατεπείγον”. Τα καλά νέα είναι ότι στη Glossima & Wehrheim μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα, σχηματίζοντας πολυπληθείς ομάδες εργασιών με έναν επικεφαλής διαχειριστή που θα φροντίσει για τις ποιοτικές προδιαγραφές του εκάστοτε έργου. 

Πρόσφατα έργα από τη Glossima & Wehrheim:

Τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία της μαζικής απομαγνητοφώνησης

Λέμε «ναι» στα σύγχρονα εργαλεία. Όταν οι όγκοι είναι μεγάλοι, όταν οι χρόνοι πιέζουν και ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, τότε η Glossima & Wehrheim προσφέρει μια ευέλικτη λύση. Εκμεταλλευόμαστε τις νέες τεχνολογίες (speech recognition κ.ά) ή/και μηχανική μετάφραση (εφόσον απαιτείται και μετάφραση) ώστε να ανταποκριθούμε στον καλύτερο δυνατό χρόνο και με την πλέον συμφέρουσα τιμή. Χωρίς ανθρώπινη επέμβαση; Όχι, βέβαια. Επιμελούμαστε στο 100% το υλικό, έχοντας τα μάτια μας 14… Παραδίδουμε κατάλληλο και επαγγελματικών προδιαγραφών γλωσσικό προϊόν.

Ανωνυμοποίηση απομαγνητοφωνημένου υλικού

Όταν το εγχείρημά σας αποσκοπεί στη συγκέντρωση στατιστικών δεδομένων αλλά, παράλληλα, απαιτείται και προστασία του προσωπικού απορρήτου, και κατόπιν αιτήματός σας, κατά την εργασία, ανωνυμοποιούμε το παραγώμενο κείμενο ή αποκρύπτουμε ευαίσθητα και προσωπικά δεδομένα.  Πρόκειται για μια εξειδικευμένη υπηρεσία η οποία βρίσκει συχνή εφαρμογή σε ιατρικές έρευνες (συνεντεύξεις ασθενών κ.ά). 

Εμπιστευτικότητα

Στη Glossima & Wehrheim δεσμευόμαστε εγγράφως ως προς την εμπιστευτικότητα του περιεχομένου του οπτικοακουστικού σας υλικού. Η διαχείριση της εμπιστευτικότητας αποτελεί πάγια για εμάς διαδικασία, απολύτως δεδομένη για κάθε εργαζόμενη ή/και εξωτερικό συνεργάτη της επιχείρησης.

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διασφάλισης ποιότητας της Glossima & Wehrheim ή/και με το τμήμα Μάρκετινγκ και ενημερωθείτε για τον τρόπο προστασίας των δεδομένων σας.

Προσέχουμε τα λόγια σας όχι μόνον ως προς την ποιότητα της μετάφρασης που θα παραλάβετε αλλά και κυριολεκτικά, λαμβάνοντας οργανωτικά και διοικητικά μέτρα και αξιοποιώντας τεχνικά μέσα υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να προστατεύσουμε είτε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε το επαγγελματικό σας απόρρητο.