.

.

Απομαγνητοφώνηση

Η έγγραφη αποτύπωση του προφορικού λόγου. Για τη Glossima & Wehrheim μία εργασία ακριβείας. Φροντίζουμε το κείμενο που προκύπτει να έχει την κατάλληλη μορφοποίηση, ορθή σύνταξη και να διαβάζεται ως ρέων γραπτός λόγος.

Transcription

Όταν η γραπτή αποτύπωση του προφορικού λόγου είναι απαραίτητη για περαιτέρω επεξεργασία ή άλλες ενέργειες, για αρχειοθέτηση και στοιχειοθέτηση διαφόρων υποθέσεων, τότε επιστρατεύουμε τα πιο «γρήγορα πλήκτρα», τους ειδικούς στην απομαγνητοφώνηση.

Τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία της μαζικής παραγωγής

Λέμε «ναι» στα σύγχρονα εργαλεία. Όταν οι όγκοι είναι μεγάλοι, όταν οι χρόνοι πιέζουν και ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, τότε η Glossima & Wehrheim προσφέρει μια ευέλικτη λύση. Εκμεταλλευόμαστε τις νέες τεχνολογίες (speech recognition κ.ά) ή/και μηχανική μετάφραση (εφόσον απαιτείται και μετάφραση) ώστε να ανταποκριθούμε στον καλύτερο δυνατό χρόνο και με την πλέον συμφέρουσα τιμή. Χωρίς άνθρωπο; Με άνθρωπο. Επιμελούμαστε το υλικό έχοντας τα μάτια μας 14… Παραδίδουμε κατάλληλο και επαγγελματικών προδιαγραφών γλωσσικό προϊόν.

Εμπιστευτικότητα

Στη Glossima & Wehrheim δεσμευόμαστε εγγράφως ως προς την εμπιστευτικότητα του περιεχομένου του οπτικοακουστικού σας υλικού. Η διαχείριση της εμπιστευτικότητας αποτελεί πάγια για εμάς διαδικασία, απολύτως δεδομένη για κάθε εργαζόμενη ή/και εξωτερικό συνεργάτη της επιχείρησης.

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διασφάλισης ποιότητας της Glossima & Wehrheim ή/και με το τμήμα Μάρκετινγκ και ενημερωθείτε για τον τρόπο προστασίας των δεδομένων σας.

Προσέχουμε τα λόγια σας όχι μόνον ως προς την ποιότητα της μετάφρασης που θα παραλάβετε αλλά και κυριολεκτικά, λαμβάνοντας οργανωτικά και διοικητικά μέτρα και αξιοποιώντας τεχνικά μέσα υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να προστατεύσουμε είτε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε το επαγγελματικό σας απόρρητο.