.

.

Μετάφραση

Με εξειδίκευση σε γνωστικά αντικείμενα όπως Νομική, Τεχνική και Ιατρική-Φαρμακευτική μετάφραση, μετάφραση κειμένων με αντικείμενο τη Χημεία και την Τεχνολογία, το Μάρκετινγκ, την Τέχνη και τον Πολιτισμό, το μεταφραστικό γραφείο Glossima & Wehrheim από τη Θεσσαλονίκη έχει συνδεθεί με παγκοσμίου φήμης εκδόσεις, με την ελληνική και ξένη Βιοτεχνία και Βιομηχανία, τη Φιλοξενία και τον Τουρισμό, την ακαδημιαϊκή κοινότητα, την  Ευρωπαϊκή Ένωση, την καινοτομία και τις εξαγωγές. Η Νο 1 επιλογή στην αναζήτηση για “μεταφράσεις Θεσσαλονίκη”, η συνειδητή επιλογή χιλιάδων επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

600 επαγγελματίες μεταφραστές και εξειδικευμένη μετάφραση για κάθε εγχείρημά σας.

Υπηρεσίες μετάφρασης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Έμπειροι project managers αναλαμβάνουν κάθε εγχείρημά σας με γνώμονα την άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας. Προσφέρουμε project management υψηλής εξειδίκευσης, γιατί η ποιότητα ξεκινά από τη στιγμή που λαμβάνουμε το αίτημά σας, από την πρώτη ματιά ή το πρώτο click στο περιεχόμενο που μας κοινοποιείτε.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με έμπειρους επαγγελματίες μεταφραστές. Τα εγχειρήματα των πελατών μας απαιτούν εξειδίκευση και υψηλών προδιαγραφών διαχείριση. Αυτός είναι και ο λόγος που θέτουμε αυστηρότατες, βάσει ISO 17100 και 9001, προδιαγραφές προκειμένου να προσφέρουμε στην ελληνική και ξένη αγορά ανταποδοτικά κείμενα, κατάλληλα για τον σκοπό που προορίζονται. 

Πρόσφατα, εκτός από μετάφραση από τα αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ιταλικά και γαλλικά προς τα ελληνικά αλλά και από όλες τις  επίσημες γλώσσες της ΕΕ, για παράδειγμα, ρουμανικά, βουλγαρικά, τσεχικά, αλλά και τις λιγότερο συνηθισμένες όπως λιθουανικά, λετονικά, κροατικά προς τα ελληνικά και το αντίστροφο, εμπλουτίσαμε την παλέτα μας με επί πλεόν 80 γλωσσικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνουν σπάνιες  γλώσσες και διαλέκτους της Ασίας και της Αφρικής. Έτσι, κάνουμε πράξη το όραμά μας για Υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη.

Τεχνολογία & Μηχανική μετάφραση

Στη Glossima & Wehrheim χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής και μηχανική εκμάθυνση στις σωστές δόσεις! Μεταφραστικές μνήμες, γλωσσάρια και βάσεις ορολογίας, νευρωνική μηχανική μετάφραση. Εργαλεία που, εάν χρησιμοποιηθούν με τον σωστό τρόπο, προσφέρουν κατά 100% βελτιωμένες υπηρεσίες σε συμφερότερη τιμή.

Χωρίς άνθρωπο; Όχι, με τον άνθρωπο.

Χωρίς την τεχνογνωσία των project managers της Glossima & Wehrheim που θα αποφανούν εάν ένα κείμενο είναι κατάλληλο για μηχανική μετάφραση και χωρίς τους έμπειρους και καταρτισμένους επιμελητές μας που θα βάλουν στο μικροσκόπιο την ποιότητα του εκάστε μεταφρασμένου περιεχομένου, ακόμη και η πλέον εξελιγμένη τεχνολογία δεν αρκεί για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία μετάφρασης.

Θυμόμαστε: η μετάφραση δεν είναι ο σκοπός. Για την επίτευξη στόχων στις παγκόσμιες αγορές η έξυπνη διαχείριση περιεχομένου, η “έξυπνη μετάφραση” είναι το μέσο.

Tips & Tricks για μια ολοκληρωμένη παραγγελία μετάφρασης

Κάθε project έχει τις δικές του ανάγκες. Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά τη ζήτηση προσφοράς, επισημάνετε στον συνεργάτη που σας εξυπηρετεί τα εξής:

1. Γλωσσικοί συνδυασμοί, δηλαδή σε ποια ή ποιες γλώσσες επιθυμείτε να μεταφράσουμε.

2. Λίγα λόγια για το εγχείρημά σας, για τους σκοπούς που θα εξυπηρετήσουν τα μεταφρασμένα κείμενα, για τη στόχευση και το ιδιαίτερο κοινό ή κοινά.

3. Χρειάζεται το εγχείρημά σας πρόσθετες υπηρεσίες; Γνωρίστε μας από την πρώτη κιόλας επικοινωνία εάν θα χρειαστείτε επικύρωση, γραφιστική επεξεργασία ή άλλη πρόσθετη της μετάφρασης υπηρεσία.

4. Μορφότυπο του μεταφρασμένου κειμένου (ηλεκτρονικά, σε έντυπη μορφή, σε κάποιον ιδιαίτερο τύπο αρχείου;)

5. Τυχόν περιορισμούς στον προϋπολογισμό

6. Τις ανάγκες σας ως προς τον χρόνο παράδοσης.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά την εταιρεία GLOSSIMA & WEHRHEIM για τις υπηρεσίες μετάφρασης υψηλών προδιαγραφών που μας παρέχει όσα χρόνια συνεργαζόμαστε. Οι επίσημες μεταφράσεις, η πολύγλωσση επικοινωνία στην ελληνική αγορά και η συνεργασία με έγκριτα δικηγορικά γραφεία δίνει στην GLOSSIMA & WEHRHEIM ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και μας κάνει να προτιμάμε τις υπηρεσίες της και επιλύουμε καθημερινά θέματα. Ευχόμαστε στην GLOSSIMA & WEHRHEIM να τα εκατοστίσει και να συνεχίσει το έργο της με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο επαγγελματισμό.

Κική Γλυκού

Γραμματέας Διοίκησης - Olympia Electronics

#Glossima για μεταφραστές

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Στείλε την αίτησή σου ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

#glossima για μεταφραστές και μετ-επιμελητές. Η ομάδα μας μεγαλώνει!