.

.

Μετάφραση

Με εξειδίκευση σε γνωστικά αντικείμενα όπως Νομική, Τεχνολογία, Επιστήμες, Ιατρική, Χημεία αλλά και Τέχνη, το όνομα Glossima & Wehrheim έχει συνδεθεί με τις πλέον ποιοτικές εκδόσεις, με την ελληνική Βιοτεχνία και Βιομηχανία, την καινοτομία και τις εξαγωγές.

Translation

Υπηρεσίες μετάφρασης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Έμπειροι project managers αναλαμβάνουν κάθε εγχείρημά σας με γνώμονα την άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας. Προσφέρουμε project management υψηλής εξειδίκευσης, γιατί η ποιότητα της μετάφρασης ξεκινά από τη στιγμή που λαμβάνουμε το αίτημά σας, από την πρώτη ματιά ή το πρώτο click στο περιεχόμενο που μας κοινοποιείτε.

Τεχνολογία & Μηχανική εκμάθυνση

Στη Glossima & Wehrheim χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής και μηχανική εκμάθυνση στις σωστές δόσεις! Μεταφραστικές μνήμες, γλωσσάρια και βάσεις ορολογίας, νευρωνική μηχανική μετάφραση. Εργαλεία που, εάν χρησιμοποιηθούν με τον σωστό τρόπο, προσφέρουν κατά 100% βελτιωμένες υπηρεσίες.

Χωρίς άνθρωπο; Όχι, με τον άνθρωπο.

Χωρίς την τεχνογνωσία των project managers της Glossima & Wehrheim που θα αποφανούν εάν ένα κείμενο είναι κατάλληλο για μηχανική μετάφραση και χωρίς τους έμπειρους και καταρτισμένους επιμελητές μας, ακόμη και η πλέον εξελιγμένη τεχνολογία δεν αρκεί για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία μετάφρασης.

Tips & Tricks για μια ολοκληρωμένη παραγγελία μετάφρασης

Κάθε project έχει τις δικές του ανάγκες. Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά τη ζήτηση προσφοράς, επισημάνετε στον συνεργάτη που σας εξυπηρετεί τα εξής:

1. Γλωσσικοί συνδυασμοί, δηλαδή σε ποια ή ποιες γλώσσες επιθυμείτε να μεταφράσουμε.

2. Λίγα λόγια για το εγχείρημά σας, για τους σκοπούς που θα εξυπηρετήσουν τα μεταφρασμένα κείμενα, για τη στόχευση και το ιδιαίτερο κοινό ή κοινά.

3. Χρειάζεται το εγχείρημά σας πρόσθετες υπηρεσίες; Γνωρίστε μας από την πρώτη κιόλας επικοινωνία εάν θα χρειαστείτε επικύρωση, γραφιστική επεξεργασία ή άλλη πρόσθετη της μετάφρασης υπηρεσία.

4. Μορφότυπο του μεταφρασμένου κειμένου (ηλεκτρονικά, σε έντυπη μορφή, σε κάποιον ιδιαίτερο τύπο αρχείου;)

5. Τυχόν περιορισμούς στον προϋπολογισμό

6. Τις ανάγκες σας ως προς τον χρόνο παράδοσης.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά την εταιρεία GLOSSIMA & WEHRHEIM για τις υπηρεσίες μετάφρασης υψηλών προδιαγραφών που μας παρέχει όσα χρόνια συνεργαζόμαστε. Οι επίσημες μεταφράσεις, η πολύγλωσση επικοινωνία στην ελληνική αγορά και η συνεργασία με έγκριτα δικηγορικά γραφεία δίνει στην GLOSSIMA & WEHRHEIM ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και μας κάνει να προτιμάμε τις υπηρεσίες της και επιλύουμε καθημερινά θέματα. Ευχόμαστε στην GLOSSIMA & WEHRHEIM να τα εκατοστίσει και να συνεχίσει το έργο της με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο επαγγελματισμό.

Κική Γλυκού

Γραμματέας Διοίκησης - Olympia Electronics

#Glossima για μεταφραστές

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Στείλε την αίτησή σου ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Careers