.

.

Τέχνη & πολιτισμός

Η μετάφραση για την Τέχνη και τον Πολιτισμό φέρει τη χαρά του να γίνεσαι κοινωνός φρέσκων καλλιτεχνικών ιδεών και δημιουργιών. Άλλες φορές, γίνεσαι μάρτυρας των πιο συναρπαστικών αρχαιολογικών ανακαλύψεων, «συζητάς» με αρχαιολογικούς χώρους, εκθέματα και Μουσεία από ολόκληρο τον κόσμο.

Όλοι για την Τέχνη και τον Πολιτισμό

Εξειδικευμένοι μεταφραστές, ιστορικοί, επιμελητές εκθέσεων και αρχαιολόγοι επιστρατεύονται ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο του εκάστοτε project. Θέτουμε στη διάθεσή σας τους καλύτερους, τους πιο έμπειρους, τους γνώστες.
Εκπονούμε διπλούς ή τριπλούς ελέγχους από δεύτερο, διαφορετικού του πρώτου μεταφραστή, σε κείμενα που προορίζονται για ανάρτηση σε διαδικτυακούς τόπους, που συντροφεύουν εκθέματα στον φυσικό ή εκθεσιακό τους χώρο, επιμελούμαστε μέχρι και την τελευταία λέξη για καταλόγους ή εκδόσεις.

40ετής πείρα στη μετάφραση αρχαιολογικού περιεχομένου. Μετάφραση για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.
delivery

Άμεση
παράδοση

security

Ασφάλεια
δεδομένων

iso

Πιστοποίηση
ISO 17100

Διαχείριση … σωστό Έργο Τέχνης

Ο δικός μας κατάλογος

Ο Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus) έχει επανειλημμένα συνεργαστεί με την εταιρεία Glossima & Wehrheim και βεβαιώνει ότι οι μεταφράσεις και οι υπηρεσίες διερμηνείας που παρέχονται από την εταιρεία είναι ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Η διοίκηση και το προσωπικό της Glossima & Wehrheim διαχειρίζονται τις εργασίες με μεγάλη υπευθυνότητα και συνέπεια προσφέροντας εξαιρετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα εντός του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος, γεγονός που επιβεβαιώνεται καθ’ όλη την μακρόχρονη συνεργασία μας.

Μαρία Τσαντσάνογλου

Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια MOMus