.

.

Ιατρική & Φαρμακευτική

Η Glossima & Wehrheim προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο. Η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας ανταπεξέρχεται σε καθημερινές προκλήσεις: διαφάλιση ποιότητας για μηδενικά μεταφραστικά σφάλματα, σωστή ορολογία ανά ιατρικό ή φαρμακευτικό γνωστικό αντικείμενο, υπεύθυνότητα και συνέπεια στην υπηρεσία της προστασίας της Υγείας.

Διαχείριση Εμπιστευτικότητας

Όλοι στη Glossima & Wehrheim δεσμευόμαστε εγγράφως ως προς την εμπιστευτικότητα του περιεχομένου των εγγράφων. Η διαχείριση της εμπιστευτικότητας των εγγράφων σας αποτελεί πάγια για εμάς διαδικασία, απολύτως δεδομένη για κάθε εργαζόμενο ή/και εξωτερικό συνεργάτη της επιχείρησης.

Προσέχουμε τα λόγια σας όχι μόνον ως προς την ποιότητα της μετάφρασης που θα παραλάβετε αλλά και κυριολεκτικά, λαμβάνοντας οργανωτικά και διοικητικά μέτρα και αξιοποιώντας τεχνικά μέσα υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να προστατεύσουμε είτε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε το επαγγελματικό σας απόρρητο.

Μετάφραση ιατρικών και φαρμακευτικών κειμένων σε 60 γλώσσες. Εχεμύθεια και εξειδίκευση.
delivery

Άμεση
παράδοση

security

Ασφάλεια
δεδομένων

iso

Πιστοποίηση
ISO 17100

Ιατρική ορολογία

Οι συνεργάτες μας στους συγκεκριμένους τομείς έχουν τις απαραίτητες ακαδημαϊκές γνώσεις του κλάδου υγείας και πρόσβαση σε εξειδικευμένα λεξικά, μεταφραστικές μνήμες και θησαυρούς ορολογίας που έχει συγκεντρώσει η εταιρεία στην πολύχρονη πορεία της, ώστε να διασφαλίζεται η συνέπεια της ορολογίας σε κάθε ιατρική ειδικότητα.

Έλεγχος μεταφράσεων και προδιαγραφές ποιότητας

Ειδικά για τη μετάφραση κειμένων σχετικών με την ιατρική και τη φαρμακευτική, συνεργαζόμαστε με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, ώστε να διασφαλίζεται η χρήση ακριβούς και ορθής ορολογίας.

υπηρεσιεσ στον ιατρικο & φαρμακευτικο κλαδο

Επαγγελματική πείρα

Από το 1992 έως σήμερα εξυπηρετούμε καθημερινά ιδιώτες, επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κάλυψη των μεταφραστικών τους αναγκών στον κλάδο της Ιατρικής και της Φαρμακολογίας. Εκατοντάδες σελίδες στο ενεργητικό μας, δεκάδες εξειδικευμένοι συνεργάτες στη δεξαμενή μεταφραστών και διερμηνέων μας.

Σταθερή συνεργασία με φορείς όπως:
European Medicines Agency

Glossima & Wehrheim για επιχειρήσεις στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο

Λανσάρετε ή εξελίξτε την επιχείρησή σας παγκοσμίως με πολύγλωσση επικοινωνία από τη Glossima & Wehrheim

  • Δημιουργική μετάφραση υλικού προβολής και προώθησης. Δημιουργήστε τη σωστή ταυτότητα για την επιχείρηση σας στον ιατρικό ή φαρμακευτικό κλάδο
  • Μετάφραση website. Μετάφραση κειμένων για ιστοσελίδες με τη σωστή ορολογία και τον σωστό τόνο!
  • Πολύγλωσση τοπική προσαρμογή και γραφιστική επεξεργασία. Εξάγετε ή λανσάρετε στην ελληνική αγορά ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό με ανώτατης ποιότητας εγχειρίδιο χρήσης
  • Διερμηνεία και εξοπλισμός σε συνέδρια. Καλέστε τους ξένους εταίρους σας στα events που οργανώνετε και “μιλήστε” τους στη γλώσσα τους
  • Τεχνητή νοημοσύνη και μετάφραση. Αυξήστε την παραγωγικότητα σε ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο με τις δυνατότητες που προσφέρει η μηχανική μετάφραση, με τη σφραγίδα της Glossima & Wehrheim.
  •  

Εξαιρετική ποιότητα μεταφράσεων, άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση. Οπωσδήποτε θα προτείναμε την Glossima & Wehrheim για μεταφράσεις κειμένων στον κλάδο της ιατρικής και των παραϊατρικών προϊόντων.

Σωτήρης Κασταμονίτης

Marketing manager - Paul Hartman Hellas