.

.

Γλωσσικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Μετάφραση και λοιπές γλωσσικές υπηρεσίες απο το Α έως το Ω. Τα πάντα γύρω από "το κείμενο" και τη γλωσσική προσαρμογή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μιλάμε 35 γλώσσες!

35 μητρικές γλώσσες και 60 γλωσσικοί συνδυασμοί για αποδοτική επικοινωνία σε ολόκληρο τον κόσμο!

Glossima & Wehrheim μια επιχείρηση πρότυπο στην ολοκληρωμένη, άμεση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών

Για εμάς, ποιοτική παροχή υπηρεσίας σημαίνει ταχεία εξυπηρέτηση, εκλεπτυσμένο σκεπτικό διαχείρισης εργασιών, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, βέλτιστη ποιότητα τελικού αποτελέσματος. Σημαίνει αφοσίωση, από το Α έως το Ω!

Χαιρόμαστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες δουλειές, απολαμβάνουμε να “λέμε” από την πρώτη έως την τελευταία λέξη… Γι’ αυτό και λειτουργούμε με φιλοσοφία one-stop shop. Πλήρης γκάμα γλωσσικών υπηρεσιών, σε όλους τους τομείς εξειδίκευσης, σε 60 γλωσσικούς συνδυασμούς και συμπληρωματικές υπηρεσίες ώστε το κάθε εγχείρημα να έχει ενιαίο διαχειριστικό σκεπτικό, να προσφέρουμε οικονομίες κλίμακας αλλά και αποτέλεσμα ολικής ποιότητας Glossima & Wehrheim.

One-stop shop

Σκεφτήκατε ότι μπορείτε να συνδυάσετε ποιοτική πολύγλωσση μετάφραση και γραφιστική επεξεργασία; Η ομάδα μεταφραστών και graphic designers της Glossima & Wehrheim είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.
Χρειάζεστε μόνο τους καλύτερους διερμηνείς για το εθνικό ή παγκόσμιο συνέδριο που διοργανώνετε; Συνδυάστε άριστες υπηρεσίες διερμηνείας, γραμματείας συνεδρίου και τεχνικό εξοπλισμό και όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Πολύγλωσση προσαρμογή website ή εντύπου; Μπορούμε να το πιάσουμε από την αρχή… Κειμενογράφηση, πολύγλωσση τοπική προσαρμογή ή transcreation, από την έμπειρη ομάδα της Glossima & Wehrheim.