.

.

Μετάφραση Marketing

Η προβολή σε μια ξένη χώρα προϋποθέτει εξειδικευμένη στρατηγική Marketing.  Εξειδικευμένη στρατηγική Marketing για το εξωτερικό σημαίνει κείμενο στη γλώσσα της αγοράς στόχου. 1+1 κάνουν… Mετάφραση Marketing + Glossima & Wehrheim. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε για τη Glossima & Wehrheim πριν από 10 χρόνια και οδήγησε στη δημιουργία ενός πλήρως στελεχωμένου και εξειδικευμένου τμήματος μεταφράσεων Marketing. Για εμάς η μετάφραση Marketing είναι πάθος. Για εσάς είναι ένα εργαλείο που θα οδηγήσει την επιχείρησή σας ή το εκάστοτε εγχείρημά σας στην παγκόσμια αγορά ή που θα σας συνδέσει με το ξενόγλωσσο κοινό που τόσο επιθυμείτε. Εάν αυτός είναι ο στόχος σας σήμερα, τότε προσγειωθήκατε στη σωστή σελίδα, γιατί 1+1 = 2, διπλά οφέλη.

Μετάφραση Μάρκετινγκ από το Α έως το Ω

Θέτουμε στη διάθεσή σας τους δικούς μας ειδικούς στο μάρκετινγκ, κειμενογράφους και εξειδικευμένους μεταφραστές, οι οποίοι, εκτός από την προβολή της Glossima & Wehrheim, διαχειρίζονται και τα αιτήματά σας για μετάφραση Marketing. Ένα ολόκληρο τμήμα μάρκετινγκ στη διάθεσή σας. Ένα τμήμα μάρκετινγκ στην υπηρεσία της σωστής τοπικής προσαρμογής και μετάφρασης Marketing από τους ειδικούς!

Μετάφραση Marketing από τους ειδικούς. Στη διάθεσή σας μεταφραστές, κειμενογράφοι και SEO experts!
delivery

Άμεση
παράδοση

security

Ασφάλεια
δεδομένων

iso

Πιστοποίηση
ISO 17100

Το «στοίχημα» στη μετάφραση Marketing και στην τοπική προσαρμογή

Τα κείμενα προβολής και προώθησης αποτελούν ίσως το σημαντικότερο μέσο επικοινωνίας μεταξύ της επιχείρησης και του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Συνέργεια για αποτελεσματική μετάφραση Marketing

Χρήσιμες πληροφορίες, για χρήσιμο περιεχόμενο

Κείμενο & Marketing στην ίδια «σελίδα»

Στο γνωστικό αντικείμενο “μετάφραση Marketing” προσφέρουμε:

· Πρωτότυπο περιεχόμενο και μετάφραση website
· Πολύγλωσση τοπική προσαρμογή flyer
· Υποτιτλισμούς ή μεταγλωττίσεις σε εταιρικά ή προϊοντικά βίντεο/Μετάφραση Podcast
· Μετάφραση παρουσιάσεων εκπαιδευτικού υλικού με αντικείμενο το Marketing
· Τοπική προσαρμογή λέξεων κλειδιών
· Μετάφραση SEO, on-page SEO
· Μετάφραση καμπάνιας google ads
· Δημιουργία κειμένου και μετάφραση για τα social media

We were very impressed by the fast turnaround and quality of translation work delivered by Glossima & Wehrheim. Professional, competent and clear communicators; would be happy to recommend to others.

Ali Naqvi

Business Partner- Neo@Ogilvy