.

.

Μετάφραση Ιστοσελίδων

100% εξειδίκευση στη μετάφραση και τοπική προσαρμογή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (website/e-shop localization) για να στοχεύσετε στην παγκόσμια αγορά ή στην προσέγγιση ενός νέου μεριδίου αγοράς σε μια συγκεκριμένη χώρα. Ενορχηστρώστε σήμερα τη στρατηγική ανάπτυξής σας με Website Localization από τη Glossima & Wehrheim. Εξειδικευμένο τμήμα διαχείρισης μετάφρασης ιστοσελίδων με ειδικούς από τον κλάδο της μετάφρασης, της τοπικής προσαρμογής, κειμενογράφους, Marketing και SEO experts!

Τι σημαίνει τοπική προσαρμογή

Τοπική προσαρμογή ενός κειμένου εν γένει σημαίνει κείμενο που μεταφράζεται από έμπειρο native speaker μεταφραστή που θα λάβει υπόψη τον τρόπο που συνηθίζει “να μιλάει” η χώρα-στόχος, τα ήθη, έθιμα και κουλτούρα του ξενόγλωσσου κοινού. Για την περίπτωση των ιστοσελίδων μπορεί να σημαίνει και επικαιροποίηση σχεδίων ή εικόνων, φωτογραφιών ή video που περιλαμβάνουν μη επεξεργάσιμο κείμενο ή συμβολισμούς ακατάλληλους για το νέο κοινό. Ίσως, σημαίνει ακόμη και μερική ή ολική αλλαγή του αρχικού περιεχομένου ώστε να «ταιριάζει» καλύτερα στις καταναλωτικές συνήθειες, απόψεις ή προτιμήσεις του ξενόγλωσσου κοινού. Σε ειδικές περιστάσεις, μπορεί να σημαίνει νέο περιεχόμενο. Σας φαίνεται δύσκολο; Στη Glossima & Wehrheim “το έχουμε” εύκολα!

Μετάφραση ιστοσελίδων σε 60 γλώσσες! Κείμενα προσαρμοσμένα στο ξενόγλωσσο κοινό.
delivery

Άμεση
παράδοση

security

Ασφάλεια
δεδομένων

iso

Πιστοποίηση
ISO 17100

Best practices στη μετάφραση ιστοσελίδων & e-shops

Η κατάλληλη στιγμή για τη μετάφραση της ιστοσελίδας σας είναι...

Οι τελευταίες τάσεις στη μετάφραση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Οι «λέξεις» είναι τα «κλειδιά» στην digital επικοινωνία

Γιατί Glossima & Wehrheim και Digital προβολή; -Γιατί Glossima & Wehrheim και μετάφραση ιστοσελίδων;

• Στη Glossima & Wehrheim ξέρουμε να αναδιατυπώνουμε τα κείμενα ώστε να έχουν αντίστοιχη συναισθηματική απήχηση και νόημα στη γλώσσα και κουλτούρα μας χώρας- στόχου αλλά και στο ειδικό κοινό στο οποίο απευθύνονται. Αποστολή μας σε κάθε περίπτωση είναι να φροντίζουμε να μεταφέρετε το μήνυμά σας με επιτυχία σε κάθε χώρα, σε κάθε γλώσσα.

• Η Glossima & Wehrheim διαθέτει in-house τμήμα Μάρκετινγκ που στελεχώνεται από ειδικούς σε θέματα προβολής και προώθησης. Εκπαιδεύει και οργανώνει μεταφραστές και επιμένει σε τεχνικές όπως SEO translation, ένθεση key-word(s) στο κείμενο, σύνδεση του περιεχομένου με google ads καμπάνιες, content και integrated marketing στρατηγικές.

• Η Glossima & Wehrheim ξέρει να δημιουργεί περιεχόμενο και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κειμενογράφησης σε συνεργασία με τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας. Προσφέρει μετάφραση ιστοσελίδας όταν αυτό είναι αρκετό και τοπική προσαρμογή ή/και κειμενογράφηση όταν η πρακτική αυτή είναι η πλέον ενεδειγμένη.

We have collaborated with Glossima & Wehrheim for the past five years and confidently recommend their services for technical content translations, especially in the realm of sports products and product descriptions. The professionalism of their staff, combined with effective team collaboration and consistent translation quality, always meets our high standards.