.

.

Κειμενογράφηση

Μιλήστε εύστοχα και αποδοτικά στο κοινό σας, δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην επικοινωνία, το σωστό έδαφος για πωλήσεις. Αναβαθμίστε την προβολή σας με πρωτότυπο περιεχόμενο από τη Glossima & Wehrheim. Αναγνωρισμένη εξειδίκευση στην κειμενογράφηση για το internet και το ψηφιακό περιβάλλον, σε 10 γνωστικά αντικείμενα: διεθνές εμπόριο, e-commerce, τεχνολογία, εξαγωγές, τουρισμός, ξενοδοχία και εστίαση, νομικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης, αγροδιατροφή, διεθνείς μεσιτίες, πρωτογενή παραγωγή. Κείμενα για στόχευση B2B και B2C.  Είστε ακόμη σκεπτικοί; Μαζί με το αίτημα προσφοράς, ζητήστε μας να σας κοινοποιήσουμε το portfolio μας και let’s convert!

Κειμενογράφηση ιστοσελίδων, διαφημιστικών εντύπων, email marketing, SEO optimization.

Κειμενογράφηση... Αυστηρώς κατάλληλη!

Η μάρκα ή brand είναι η γενική ιδέα ή αντίληψη που διαμορφώνει το κοινό για ένα προϊόν, υπηρεσία ή οργανισμό. Κι ένα από τα απαραίτητα στοιχεία που διαμορφώνουν την αντίληψη του κοινού μας είναι και η «φωνή» μας. Διακριτική ή καθηλωτική, εκλεπτυσμένη ή νεανική, με συναίσθημα ή άκρως επαγγελματική… Με λίγα λόγια, εκείνη που μας εκπροσωπεί επάξια στον «έξω κόσμο», που δίνει τη σωστή «εικόνα», η κατάλληλη.

Εδώ «μιλάνε» οι δημιουργοί

Η κειμενογράφηση, σε αντίθεση με τη μετάφραση για την οποία προϋπόθεση είναι να υπάρχει το κείμενο-πηγή, είναι μια υπηρεσία που δημιουργείται από το μηδέν… Ο επαγγελματίας κειμενογράφος, εκτός από άρτια γνώση της γλώσσας και ευρεία καλλιέργεια, πρέπει να διαθέτει γνώσεις Μάρκετινγκ και να κατέχει άριστη τεχνογνωσία στη συγγραφή κειμένων προβολής και προώθησης ή/και ευρεία γνώση επί της ψηφιακής επικοινωνίας (SEO, interactions, call to actions, language UX).

Δουλειά του είναι να συλλάβει πρώτα μια πρωτότυπη ιδέα. Στη συνέχεια, να σκαρφιστεί ένα κείμενο. Τέλος, θα πρέπει είναι ταλαντούχος και με αναπτυγμένη ενσυναίσθηση… ώστε αφενός «να νιώσει» το brand ή τις ανάγκες του εγχειρήματος και, αφετέρου, πριν «γράψει», να «διαβάσει» την ψυχολογία του κοινού στο οποίο θα απευθυνθεί.

Γνωρίστε τους κειμενογράφους της Glossima & Wehrheim και μάθετε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε. Έως σήμερα έχουμε βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις να διαμορφώσουν μια νέα εικόνα για την επιχείρησή τους, έχουμε συνδράμει στο να αναβαθμίσουν την κατάταξή τους στις μηχανές αναζήτησης. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και μιλήστε μας για το εγχείρημά σας!

Πρόκειται για μια αρκετά τεχνική και, συνάμα, περίτεχνη εργασία που προϋποθέτει ταλέντο, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει όλο τον κόπο.

Απευθύνεστε στη Glossima & Wehrheim για κειμενογράφηση:

Tips & Tricks για μια σωστή παραγγελία κειμενογράφησης

Πρίν από τη συγγραφή:

Μοιραστείτε όσο περισσότερο υλικό μπορείτε. Η κειμενογράφηση πεινάει και διψάει… για πληροφορίες. Όσο πιο πολλές τόσο πιο «γεμάτη» θα είναι η ιδέα. Όσο πιο σαφείς και λεπτομερείς τόσο πιο on target και τα κείμενα που θα προκύψουν.

Συζητήστε με τον project manager που σας εξυπηρετεί για την κεντρική ιδέα, στους στόχους σας, επιλύστε απορίες, αποσαφηνίστε τη στρατηγική προβολής σας ή χαράξτε νέα σε συνεργασία με τον κειμενογράφο, πάρτε αποφάσεις.               

40 έτη μετάφραση και επικύρωση εγγράφων

Κατά τη διάρκεια της συγγραφής:

Δώστε δημιουργικό feedback στα πρώτα “drafts”, βοηθήστε τον κειμενογράφο να βελτιστοποιήσει τις ιδέες του.

Extra tip

Μην περιμένετε να τελειώσουν τα κείμενα για να πάρετε νέες αποφάσεις. Τυχόν αλλαγή στο concept θα ανοίξει έναν κύκλο ολοκληρωτικών αλλαγών (round of changes), μια διαδικασία που επιφέρει καθυστερήσεις στην παράδοση και επί πλέον κόστη.

Σαν UX/UI Designers συχνά χρειαζόμαστε ένα πολύ δυνατό κείμενο που θα πλαισιώσει την κατασκευή ενός website. Κείμενο που θα «συνεργαστεί» άριστα με τις προδιαγραφές που θέτουμε για τα websites των πελατών μας. Μας αρέσει η Glossima & Wehrheim: για την «αθόρυβη» συνεννόηση με τους πελάτες μας, τον επαγγελματισμό στη διαχείριση και την άμεση παράδοση του περιεχομένου, για την ποιότητα των κειμένων, τη λεπτομέρεια στην έρευνα, αλλά, κυρίως, για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το κάθε project ξεχωριστά. Με την εμπειρία τουλάχιστον 5 πολύ ιδιαίτερων projects κειμενογράφησης, συστήνω τη Glossima & Wehrheim για υψηλών προδιαγραφών κειμενογράφηση Website στην αγγλική και ελληνική γλώσσα.

Γιώργος Χαλκίδης

CoFounder, UI/UX Designer  iFRAME DESIGN STUDIO