.

.

Μετάφραση
νομικών κειμένων

Η προσαρμογή (localisation) των νομικών κειμένων στη γλώσσα-στόχο και στο εκάστοτε νομικό σύστημα είναι για εμάς μια αυτονόητη διαδικασία. Για να το επιτύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε μόνο εξειδικευμένους μεταφραστές στο συγκεκριμένο πεδίο και, επιπρόσθετα, επιστρατεύουμε διδάκτορες της νομικής επιστήμης και δικηγόρους.

Διαχείριση Εμπιστευτικότητας

Όλοι στη Glossima & Wehrheim δεσμευόμαστε εγγράφως ως προς την εμπιστευτικότητα των κειμέμων με νομικό περιεχόμενο. Η διαχείριση της εμπιστευτικότητας των εγγράφων σας αποτελεί πάγια για εμάς διαδικασία, απολύτως δεδομένη για κάθε εργαζόμενο στην επιχείρηση.

Προσέχουμε τα λόγια σας όχι μόνον ως προς την ποιότητα της μετάφρασης που θα παραλάβετε αλλά και κυριολεκτικά, λαμβάνοντας οργανωτικά και διοικητικά μέτρα και αξιοποιώντας τεχνικά μέσα υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να προστατεύσουμε είτε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε το επαγγελματικό σας απόρρητο.

Ζητήστε σήμερα τη μετάφραση των νομικών σας κειμένων από τους ειδικούς! 40 χρόνια πείρα.
delivery

Άμεση
παράδοση

security

Ασφάλεια
δεδομένων

iso

Πιστοποίηση
ISO 17100

Νομική ορολογία

Στη Glossima & Wehrheim δημιουργήσαμε κατά την τελευταία εικοσαετία πιστοποιημένες βάσεις ορολογίας ανά κλάδο δικαίου (π.χ. Αστικό, Ποινικό, Συμβάσεων, Ναυτικό, Φορολογικό, Εμπράγματο, Ασφαλιστικό, Εταιρικό και Εμπορικό Δίκαιο).

Αυτό το αποκλειστικό και πολύτιμο εργαλείο, σε συνδυασμό με πλούσιο υλικό βιβλιογραφίας και εξειδικευμένα λεξικά, βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση των μεταφραστών μας.

νομικεσ μεταφρασεισ και αλλεσ υπηρεσιεσ στον νομικο κλαδο

Επαγγελματική πείρα

Από το 1992 έως σήμερα εξυπηρετούμε καθημερινά ιδιώτες, επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κάλυψη των μεταφραστικών τους αναγκών στον Νομικό κλάδο. Εκατοντάδες σελίδες στο ενεργητικό μας, δεκάδες εξειδικευμένοι συνεργάτες στη δεξαμενή μεταφραστών και διερμηνέων μας.

Σταθερή συνεργασία με φορείς όπως:

  • EUROPEAN COURT OF JUSTICE
  • EUROPEAN COMMISSION
European Medicines Agency

Από το 2009, το Δικαστήριο της ΕΕ μάς συμπεριέλαβε στον κατάλογο των επιλεγμένων συνεργατών του

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά την εταιρεία GLOSSIMA & WEHRHEIM για τις υπηρεσίες μετάφρασης υψηλών προδιαγραφών που μας παρέχει όσα χρόνια συνεργαζόμαστε. Οι επίσημες μεταφράσεις, η πολύγλωσση επικοινωνία στην ελληνική αγορά και η συνεργασία με έγκριτα δικηγορικά γραφεία δίνει στην GLOSSIMA & WEHRHEIM ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και μας κάνει να προτιμάμε τις υπηρεσίες της και επιλύουμε καθημερινά θέματα. Ευχόμαστε στην GLOSSIMA & WEHRHEIM να τα εκατοστίσει και να συνεχίσει το έργο της με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο επαγγελματισμό.

Κική Γλυκού

Γραμματέας Διοίκησης - Olympia Electronics

Γιατί Glossima & Wehrheim για νομικό περιεχόμενο

  • άριστη διαχείριση υποθέσεων από έμπειρους project managers
  • εξειδικευμένοι επιστήμονες της Μετάφρασης και της Νομικής
  • μοναδικοί θυσαυροί ορολογίας και μεταφραστικές μνήμες
  • τοπική προσαρμογή νομικού περιεχομένου σε 35 γλώσσες
  • εμπιστευτικότητα και ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης.