35 μητρικές γλώσσες και η πολύγλωσση επικοινωνία γίνεται υπόθεση Glossima & Wehrheim

Πολύγλωσση Επικοινωνία

Η μετάφραση ανοίγει τον δρόμο σε όλες τις συναλλαγές σας με το εξωτερικό. Από τη μετάφραση ενός εγγράφου έως την τοπική προσαρμογή του e-shop σας σε συνήθεις ή/και εξωτικές γλώσσες, η Glossima & Wehrheim μπορεί να στηρίξει υπεύθυνα το εγχείρημά σας. Με πρόσβαση σε επαγγελματίες μεταφραστές και διερμηνείς με 35 μητρικές γλώσσες και η Πολύγλωσση Επικοινωνία, παρέχουμε σήμερα συνολικά 60 γλωσσικούς συνδυασμούς, και η λίστα των δυνατοτήτων μας ολοένα αυξάνεται, χάρη στα δικά σας νέα αιτήματα!

Εξωτικές γλώσσες

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπουμε τους πελάτες μας να ζητούν ολοένα και περισσότερο μετάφραση σε εξωτικές γλώσσες. Κινεζικά, ιαπωνικά, κορεατικά, φαρσί, ουρντού κ.ά. είναι γλώσσες των οποίων η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια! Συνδεόμαστε με ένα δίκτυο εξαγωγέων που στοχεύει μακριά, πέρα από τα όρια της Ευρώπης, και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!

Συνήθεις γλώσσες

Η γλώσσα του Μάρκετινγκ και της Οικονομίας είναι η Αγγλική. Μπορεί να είναι ευρέως διαδεδομένη αλλά εξ αιτίας αυτού, συχνά τα κείμενα γράφονται από μη φυσικούς ομιλητές της γλώσσας (non-native speakers). Στη Glossima & Wehrheim διασφαλίζουμε αποκλειστικά μετάφραση από native speakers ακόμη και στις συνήθεις γλώσσες όπως αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά κ.λπ. Γιατί πολλές φορές η σωστή γλώσσα είναι καθοριστική όχι μόνον για την ποιότητα της γλωσσικής επικοινωνίας αλλά και την πορεία του εγχειρήματος σας! Έχετε γράψει μόνοι σας το κείμενο σε μια συνήθη γλώσσα και θέλετε να βελτιώσετε το περιεχόμενο; Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να επιμεληθούμε το κείμενό σας!

Τοπικές διάλεκτοι

Ισπανικά Ισπανίας ή Μεξικό; Γαλλικά Γαλλίας ή Βελγίου; Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου ή Αμερικής; Πορτογαλικά Πορτογαλίας ή Βραζιλίας;

Δώστε έμφαση στη λεπτομέρεια και ζητήστε μας να μεταφράσουμε για την χώρα-στόχο. Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας γνωρίζουν τις τοπικές ιδιαιτερότητες της κάθε χώρας, μιας και ως επί το πλείστων ζουν και εργάζονται στη χώρα-στόχο!

*  Σας ενδιαφέρει κάποιος συγκεκριμένος γλωσσικός συνδυασμός;

* Έχετε γράψει μόνοι σας το κείμενο σε μια συνήθη γλώσσα και θέλετε να είστε σίγουροι για το περιεχόμενο; Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να επιμεληθούμε το κείμενό σας!

Έχετε απορίες;

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ