.

.

Υπηρεσίες Διερμηνείας Για το Interreg IPA Greece-North Macedonia

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Διερμηνείας από τη Glossima & Wehrheim: Interreg IPA

Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραζόμαστε την πρόσφατη συμμετοχή μας στη διοργάνωση του Interreg για την ενίσχυση της διασυνοριακής συνεργασίας στα Βαλκάνια.  Συγκεκριμένα, στις 2 Φεβρουαρίου 2024, είχαμε το προνόμιο να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες διερμηνείας στην Ημερίδα Ενημέρωσης για την 1η Πρόσκληση υποβολής προτάσεων Ελλάδα – Βόρεια Μακεδονία, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας  Interreg IPA

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Διερμηνείας: η ευκαιρία να πρωτοπορείς

Η κάλυψη της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν για εμάς άλλη μία ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα στους πρωτοπόρους και ενορχηστρωτές των διασυνοριακών συνεργασιών. Ο ρόλος μας; Η άριστη εξυπηρέτηση της γλωσσικής επικοινωνίας. Στη Glossima & Wehrheim, κατανοούμε τις περιπλοκότητες της επικοινωνίας και αντιλαμβανόμαστε τη δουλειά μας ως “γέφυρα”. Μια γέφυρα που διασφαλίζει ότι ο κάθε συμμετέχων σε μια εκδήλωση απολαμβάνει έναν ποιοτικό και γόνιμο διάλογο.  Όπου πρωτοπορία και διασυνοριακή συνεργασία, εξειδικευμένες υπηρεσίες διερμηνείας. Όπου ποιοτική διερμηνεία, Glossima & Wehrheim.

Υποστηρίζοντας Σημαντικές Διεθνείς Πρωτοβουλίες

Η συμμετοχή μας στο εν λόγω γεγονός υπογραμμίζει για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή μας για υποστήριξη σημαντικών διεθνών πρωτοβουλιών. Παρέχοντας υπηρεσίες διερμηνείας υψηλού επιπέδου, δημιουργούμε τις συνθήκες για σαφείς και παραγωγικές ανταλλαγές ιδεών, ουσιώδεις για την επιτυχία των διασυνοριακών έργων. Πώς; Επιλέγουμε αποκλειστικά διερμηνείες με μεγάλη πείρα που διασφαλίζουν ότι κάθε φωνή ακούγεται καθαρά και γίνεται απολύτως κατανοητή. Διασφαλίζουν την άριστη διεξαγωγή των εργασιών. 

Γιατί η Glossima & Wehrheim είναι ο Ιδανικός Συνεργάτης για Γλωσσικές Υπηρεσίες

Αρχικά, γιατί “μας νοιάζει”. Μας ενδιαφέρει κάθε έργο, κάθε καινοτομία και επιτυχία πελάτη μας. Επιλέγοντας Glossima & Wehrheim σημαίνει ότι επιλέγετε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη, έναν συνεργάτη που “προσέχει τα λόγια σας”, σα να είναι δικά του. Εξυπηρετούμε μια ευρεία γκάμα εκδηλώσεων, από πολύγλωσσα διεθνή συνέδρια έως διμερείς συναντήσεις, παρέχοντας γλωσσικές λύσεις απολύτως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Ο στόχος μας είναι να υπερβείτε τα γλωσσικά εμπόδια. Να “στρώσουμε το έδαφος ” για σαφή και επιδραστική επικοινωνία, να διευκολύνουμε την αυθεντική κατανόηση και συνεργασία. 

Συνεχίζοντας…

Καθώς συνεχίζουμε να συμμετέχουμε και να υποστηρίζουμε εκδηλώσεις που στοχεύουν στη σύσφιγξη των κοινοτήτων και των εθνών, η Glossima & Wehrheim παραμένει αφοσιωμένη στην ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των χωρών και των λαών. Γι’ αυτό, είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να συμβάλουμε σε νέες πρωτοβουλίες που προάγουν τη διεθνή συνεργασία, “με κατανόηση”.
Για να μάθετε περισσότερα ως προς το πώς οι υπηρεσίες διερμηνείας που προσφέρουμε μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επόμενη εκδήλωσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για μια απολύτως δωρεάν ενημέρωση. 

Γράφει: η Ανθή Μπόσκου, Communication Manager and Copywriter της Glossima & Wehrheim.