Μετάφραση

Μετάφραση

36 χρόνια στη μεταφραστική αγορά καθιστούν τη Glossima & Wehrheim αδιαμφισβήτητα την πλέον αξιόπιστη επιλογή για κάθε σας μεταφραστική ανάγκη.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αλλά με πελατολόγιο 1.500 και πλέον πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη, με εξειδίκευση σε γνωστικά αντικείμενα όπως Νομική, Τεχνολογία, Επιστήμες, Ιατρική, Χημεία αλλά και Τέχνη, το όνομα Glossima & Wehrheim έχει συνδεθεί με τις πλέον ποιοτικές εκδόσεις για την Τέχνη και τον Πολιτισμό, με την ελληνική Βιοτεχνία και Βιομηχανία, στην οποία προσέφερε και προσφέρει πλήθος τεχνικών μεταφράσεων καθώς και μετάφραση κειμένων προβολής και προώθησης, όπως η μετάφραση δια-κτυακών τόπων ή εν γένει ψηφιακού περιεχομένου.

Το δίκτυο συνεργατών μας αριθμεί τουλάχιστον 300 εξωτερικούς συνεργάτες, με 35 μητρικές γλώσσες, που κατοικούν σε 30 χώρες. Και ο αριθμός αυτός, χάρη στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας, μεγαλώνει συνεχώς. Εγγύηση για κάθε μεταφραστικό σας έργο αποτελεί η πιστοποίηση ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο μετάφρασης ISO 17100, αλλά και οι καταρτισμένοι project managers της Glossima & Wehrheim που φροντίζουν για την άμεση , πάντοτε στον συμφωνημένο χρόνο παράδοση των μεταφράσεών σας. Και όλα αυτά γιατί Προσέχουμε τα λόγια σας, σα να είναι δικά μας. Κάθε μεταφραστικό έργο, είτε πρόκειται για τη μετάφραση και επικύρωση ενός πιστοποιητικού είτε για ένα μακροχρόνιο έργο τεχνικού ή εξειδικευμένου περιεχομένου, αποτελεί προσωπική μας υπόθεση.

Σημαντική ενημέρωση

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς αποφυγή συνωστισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), σάς ενημερώνουμε ότι οι παραλαβές και παραδόσεις εργασιών μετάφρασης στις/από τις εγκαταστάσεις μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Προτρέπουμε τους πελάτες μας να συνεχίσουν να αποστέλλουν τα προς μετάφραση έγγραφα με e-mail.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310 330415 ή στο [email protected]

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ