Μετάφραση

Μετάφραση

36 χρόνια στη μεταφραστική αγορά καθιστούν τη Glossima & Wehrheim αδιαμφισβήτητα την πλέον αξιόπιστη επιλογή για κάθε σας μεταφραστική ανάγκη.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αλλά με πελατολόγιο 1.500 και πλέον πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη, με εξειδίκευση σε γνωστικά αντικείμενα όπως Νομική, Τεχνολογία, Επιστήμες, Ιατρική, Χημεία αλλά και Τέχνη, το όνομα Glossima & Wehrheim έχει συνδεθεί με τις πλέον ποιοτικές εκδόσεις για την Τέχνη και τον Πολιτισμό, με την ελληνική Βιοτεχνία και Βιομηχανία, στην οποία προσέφερε και προσφέρει πλήθος τεχνικών μεταφράσεων καθώς και μετάφραση κειμένων προβολής και προώθησης, όπως η μετάφραση δια-κτυακών τόπων ή εν γένει ψηφιακού περιεχομένου.

Το δίκτυο συνεργατών μας αριθμεί τουλάχιστον 300 εξωτερικούς συνεργάτες, με 35 μητρικές γλώσσες, που κατοικούν σε 30 χώρες. Και ο αριθμός αυτός, χάρη στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας, μεγαλώνει συνεχώς. Εγγύηση για κάθε μεταφραστικό σας έργο αποτελεί η πιστοποίηση ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο μετάφρασης ISO 17100, αλλά και οι καταρτισμένοι project managers της Glossima & Wehrheim που φροντίζουν για την άμεση , πάντοτε στον συμφωνημένο χρόνο παράδοση των μεταφράσεών σας. Και όλα αυτά γιατί Προσέχουμε τα λόγια σας, σα να είναι δικά μας. Κάθε μεταφραστικό έργο, είτε πρόκειται για τη μετάφραση και επικύρωση ενός πιστοποιητικού είτε για ένα μακροχρόνιο έργο τεχνικού ή εξειδικευμένου περιεχομένου, αποτελεί προσωπική μας υπόθεση.

Σημαντική ενημέρωση

Οι εργασίες της Glossima &Wehrheim συνεχίζονται κανονικά. Στέλνετε τις παραγγελίες σας στο info@glossima.com ή μέσω της φόρμας ζήτησης προσφοράς.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και συμμορφούμενη προς τις αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), διακόπτουμε τις διά ζώσης συναλλαγές με το κοινό κατά την περίοδο από 13 έως 31 Μαρτίου.

Όλες οι μεταφραστικές εργασίες παραδίδονται ηλεκτρονικά και, εφόσον απαιτείται, στην πρωτότυπη μορφή τους μέσω courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ