Marketing & Web

Τα κείμενα προβολής και προώθησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας αποτελούν ίσως το σημαντικότερο μέσο επικοινωνίας μεταξύ της επιχείρησης και του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Στη Glossima & Wehrheim παρέχουμε μεταφράσεις που όχι μόνον αποδίδουν το νόημα ισοδύναμα με το πρωτότυπο κείμενο, αλλά λειτουργούν και ως συγκριτικό πλεονέκτημα για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε συντελώντας στην επίτευξη των στρατηγικών σας στόχων.

Επαγγελματική πείρα

Η Glossima & Wehrheim συνδράμει δεκάδες επιχειρήσεις στην αποτελεσματική επικοινωνία με τις αγορές ή τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό. Από το 1992 έως σήμερα, έχουμε αναλάβει μεταφράσεις διαφημιστικών εκστρατειών, εταιρικών και προϊοντικών φιλμ, καταλόγων και προωθητικών εντύπων, μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα των πελατών μας στο κοινό που απευθύνονται.

Μετάφραση & προσαρμογή σελίδων και δικτυακών τόπων

To website αποτελεί τον μεγαλύτερο πόλο έλξης που χρησιμοποιεί κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί στο περιβάλλον που δραστηριοποιείται. Το εγχείρημα της κατασκευής ενός website, αλλά και η προσαρμογή του στις διάφορες γλώσσες απαιτούν, πράγματι μεγάλη εξειδίκευση. Και ενώ υπάρχει πληθώρα κατασκευαστών, αλλά και μεταφραστικών λύσεων, το ποιοτικό αποτέλεσμα σπανίζει.

Οι «λέξεις» είναι τα «κλειδιά» στην digital επικοινωνία!

Γιατί Glossima & Wehrheim και Digital προβολή;

 • Στη Glossima & Wehrheim αναδιατυπώνουμε τα κείμενα ώστε να έχουν αντίστοιχη συναισθηματική απήχηση και νόημα στη γλώσσα και κουλτούρα της χώρας- στόχου αλλά και στο ειδικό κοινό στο οποίο απευθύνονται. Αποστολή μας σε κάθε περίπτωση είναι να φροντίζουμε να μεταφέρετε το μήνυμά σας με επιτυχία σε κάθε χώρα, σε κάθε γλώσσα.
 • Η Glossima & Wehrheim διαθέτει in-house τμήμα Marketing που στελεχώνεται από ειδικούς σε θέματα προβολής και προώθησης. Εκπαιδεύει και οργανώνει τους μεταφραστές και επιμένει σε τεχνικές όπως SEO translation, ένθεση key-word(s) στο κείμενο, σύνδεση του περιεχομένου με adwords καμπάνιες, content και integrated marketing στρατηγικές.
 • Η Glossima & Wehrheim ξέρει να δημιουργεί περιεχόμενο και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κειμενογράφησης σε συνεργασία με τον κατασκευαστή του website.

Επικοινωνήστε σήμερα με το τμήμα Μάρκετινγκ της Glossima & Wehrheim και μάθετε τα πάντα για τη μετάφραση του website σας!

Έλεγχος μεταφράσεων και προδιαγραφές ποιότητας

Ιδιαίτερη σημασία κατά τη μετάφραση ενός κειμένου Marketing από τη Glossima & Wehrheim έχει η επιπρόσθετη επιμέλεια του κειμένου ως μια αυτονόητη διαδικασία. Ρόλος του επιμελητή είναι να διαμορφώσει τα μεταφρασμένα κείμενα με τέτοιο τρόπο που να προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Ενίοτε αφήνεται να «μεταφράζει» ελεύθερα και να προσαρμόζει το κείμενο στη γλώσσα-στόχο κατά τρόπο που το κοινό να μην αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για μετάφραση. Στη Glossima & Wehrheim φροντίζουμε από την αρχή να υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη, τον κειμενογράφο ή τη διαφημιστική εταιρεία, ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η προσαρμογή στη γλώσσα και χώρα-στόχο είναι καθοριστικής σημασίας καθώς μία κατά λέξη μετάφραση μπορεί να διακινδυνεύσει την εμπορική διαδρομή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.Ιδιαίτερη σημασία κατά τη μετάφραση ενός κειμένου Marketing & Web από τη Glossima & Wehrheim έχει η επιπρόσθετη επιμέλεια του κειμένου ως μια αυτονόητη διαδικασία.

Ρόλος του επιμελητή είναι να διαμορφώσει τα μεταφρασμένα κείμενα με τέτοιο τρόπο που να προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ενίοτε αφήνεται να «μεταφράζει» ελεύθερα και να προσαρμόζει το κείμενο στη γλώσσα- στόχο με τρόπο που το κοινό να μην αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για μετάφραση.

Στη Glossima & Wehrheim φροντίζουμε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη, τον κειμενογράφο ή τη διαφημιστική εταιρεία, ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η προσαρμογή στη γλώσσα και χώρα-στόχο είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς μια κατά λέξη μετάφραση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την εμπορική διαδρομή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.

Συνήθεις μεταφράσεις σε θέματα που αφορούν το Marketing

 • Ιστοσελίδες και δικτυακοί τόποι (websites)
 • Υποτιτλισμοί ή μεταγλωττίσεις σε εταιρικά ή προϊοντικά βίντεο
 • Εμπορικοί κατάλογοι
 • Προωθητικό υλικό και διαφημιστικά έντυπα
 • Προφίλ εταιρειών
 • Slogan και διαφημιστικά μηνύματα
 • Παρουσιάσεις εκπαιδευτικού υλικού σε ζητήματα μάρκετινγκ
 • Μετάφραση λέξεων κλειδιών
 • Μετάφραση SEO
 • Μετάφραση καμπάνιας google adwords
 • Μετάφραση κειμένων για τα social media

Επίσης, εκτός από υπηρεσίες μετάφρασης, παρέχουμε:

 • υπηρεσίες αναθεώρησης και επιμέλειας μεταφρασμένων κειμένων
 • υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας διοργανώσεων προβολής και προώθησης
 • κειμενογράφηση/δημιουργία περιεχομένου.

Έχετε απορίες;

Σημαντική ενημέρωση

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς αποφυγή συνωστισμού για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19 (Corona Virus Disease 2019), σάς ενημερώνουμε ότι οι παραλαβές και παραδόσεις εργασιών μετάφρασης στις/από τις εγκαταστάσεις μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Προτρέπουμε τους πελάτες μας να συνεχίσουν να αποστέλλουν τα προς μετάφραση έγγραφα με e-mail.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2310 330415 ή στο [email protected]

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ